BASQ KITCHEN

BASQ KITCHEN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 26 beoordelingen
29 jan 2021 om 20:39 Eten was heerlijk, pan con tomato niet volgends verwachting ! Bezorging duurde helaas wel lang, top bezorger.
27 dec 2020 om 20:03 De eten zag eruit alsof het voor een gevangene was. Krieltjes was zeer droog. Het zag er onsmakelijk uit. Smaak kon ook wat beter van de kippendij. Ik miste nog groentes in de gerecht. Het was letterlijk paar droge krieltjes met kippendij.
11 dec 2020 om 22:54 Eten was heerlijk! Bezorging duurde helaas wel lang.
14 nov 2020 om 21:30 Heerlijk eten en op tijd bezorgd, top!
25 okt 2020 om 20:16 All good and tasty. I just recommend that they include other dishes that they offer at the restaurant for home delivery as well.
17 jul 2019 om 20:49 Slechte prijs kwaliteit verhouding. Veel te duur voor weinig eten. Geen aardappels bij de gehaktballetjes.
8 jul 2019 om 14:57 Smaakt goed (gambas en albondigas) maar het brood bestond uit sneden bruin, ik had liever stevig witbrood gehad.
5 mei 2019 om 22:35 Had Mn twijfels hier te bestellen door sommige hele slechte reviews (droge kip, weinig eten en koud). Maar het was super super goed. Kip was supermals en lekker gegrild, mooi verpakt in doosjes, warm eten en echt heel goed.
20 apr 2019 om 7:38 Werd ziek van misselijk buikpijn was dit ik minder.
12 mrt 2019 om 8:42 Je kreeg super weinig voor het geld wat ik betaald had en het eten was steenkoud.. nooit meer
10 mrt 2019 om 22:37 Het was koud en sompig. Buiten dat om geen kruiden?
9 mrt 2019 om 22:28 Belle présentation sur le site mais qualité culinaire pas espagnols nous avons pas voyagé à travers le plat... très simplifié .... pour le prix la quantité est faible